Saturday, 14 May 2011

"First Giveaway Ame Dan Aneff"

Salam sume,,,

Macam tak caya jek,,, Dalam kesibukan Nurna yang nak exam tak lama lagi,,, sempat plak jumpa GA nie,,, Entah kenapa berminat la plak ^_^




GA nie dianjurkan oleh Ame dan Aneff,,, Dua nama yang sangat cocok dan sesuaikan,,, Tertanya la jugak,,, Kawan baik ke mereka berdua nie?? Kepada sesapa yang berminat untuk menyertai GA ini,,, boleh la klik di SINI untuk dapatkan syarat penyertaan.



Pandangan Nurna terhadap blog Ame :

Nurna nak komen pasal header, kalau Ame nak letak gambar kat header,, Ame letak la gambar penuh, jangan letak gambar yang fokus kat mata macam tu,,, Terkejut gak la bila Nurna buka blog Ame...

Tittle blog Ame "Its My Life, The Confessions" tu,,, tak jelas sangat,,, maksud Nurna penggunaan warna tu tak bape nak nampak. Rasanya kalau Ame tukar warna lain mesti nampak okey,,, Tapi maaf la ya,,, Nurna tak tau nak suggest warna apa untuk Ame.. Ame jangan nangis tau dengan apa yang Nurna tulis nie... ^_^



Pandangan Nurna terhadap blog Aneff

Nurna nak komen pasal header,,, header Aneff tu da cantik,,, suka tengok gambar kucing tu... tp background header Aneff tu warna putih,,, da sama dengan background blog,,, jadi tak nampak sangat beza antara header dengan kandungan blog.

Baru Nurna perasan,,, ada link home saya, pasal saya dan jumpa saya... link tu kecik sangat la Aneff,,, mungkin sekali tengok owang tak perasan sangat... kalau boleh Aneff besarkan la sikit link tu,,, tak pun buat macam Ame punya. Aneff,,, sory, jangan kecewa ya baca apa yang Nurna tulis.



Mereka tag



p/s : harap Ame dan Aneff jangan sedey ya dengan apa yang dituliskan disini... serba salah gak sebenarnya nie,,, maklum la,,, blog nie pn tak seberapa sangat... huhuhu






Selamat Datang ke DiaNurna Belog

3 comments:

A M E ! said...

salam . kami datang menjenguk entry giveaway . terima kasih ya sudi join . kami hargai sangat sangat . stick with our blogs untuk mengetahui segala perkembangan giveaway ini ya .

thanks again . :)

Nurna said...

wsalam,,, kasih diterima... :)

A M E ! said...

salam :)

Ame wakil kami berdua ingin mohon maaf atas kesulitan yang kami hadapi baru-baru ni . Insyallah , hadiah akan di pos secepat yg mungkin . Segala kesulitan amat kami kesali .

mohon maaf sekali lagi .. :)