Tuesday, 31 May 2011

Penakut ke Macam Tu

Hai sume,,,


Dialog : “Eeeeiiiii,,, takutnya, takutnya, menakutkan betul…” eh,,, pe hal ko nie??? Tu pun takut ke. penakut betul!!! Pape entah…hehehehe,,, amacam diolog tu?? Berkesan tak?? Apa komen korunk?? Apa pendapat korunk terhadap owang2 yang penakut nie??????


Sebenarnya,, perasaan takut tu normal… semua owang mempunyai perasaan takut. Cume bezanya apa yang ditakutkan tu tak sama la… jum kita tengok apa yang korunk selalu takut kan…


^
^
^
^
^




^
^
^
^
^


Ha,,, takut tak?? Takut tak?? Haha, sebenarnya bukan takut pun, cume geli jek, tapi biasala pmpuan, menjerit je lebih. Eh,,, bukan pmpuan je, laki pun sama gak. ish2, cuba korunk tengok betul2,, cantik kan katak nie,,, da macam2 kaler lagi. kepada yang penggemar dan pencinta katak, memang la akan kata macam tu, tapi bagi mereka takut dan tidak suka akan katak, memang la akan menjerit sekuat ati...


^
^
^
^
^




^
^
^
^
^


Eh2, gelapnya, tak da elektrik ka, saya takut la. ha,,, ni lagi satu situasi dimana bekalan elektrik terputus, siapa sangka kan, ada jugak owang yang takut akan keadaan gelap, boleh dikatakan, kanak-kanak pun takut jugak pada keadaan gelap. remaja pun tidak kurangnya. pada ketika ini la,,, lilin dirasakan amat bernilai dan berharga sekali. huhuhuhuhu


^
^
^
^
^




^
^
^
^
^


Macam mane nie??? Aku tak ready lagi, apa pun tak baca lagi nie. Takutnya,, Takutnya, adoihhh, tak mampu berfikir dah,. hehehehehehehe,,, bila difikirkan balik, lawak kan. Tiap kali nak exm, nie la keadaannya… perasaan takut menyelubungi diri. time ni lak tetiba rasa mcm nak demam la, sakit kepala la, itu la, ini la, mcm2. mesti korunk semua penah mengalami situasi macam nie kan??? Tu la,,, len kali baca buku awal2. nanti  tak la jadi mcm nie… amboiii,,, sonok je kata kat owang,,, padahal,, Nurna pun sama gak… baca buku last minit gak… ^_^



Tu saja untuk hari nie
Dari Nurna
^_^

Selamat Datang ke DiaNurna Belog

4 comments:

Cik Itam said...

ahaha...btul2..ayat y x sesuai dgn situasi!!pndai ya awk ngejek pmpuan ckp..hahaha..nice=_)

Faris Adli said...

takut nak study awal sebab takut lupa..boleh tak macam tu?

Nurna said...

Cik itam
thanks ya...

Nurna said...

Faris adli
boley je,,, saya pn kadang-kadang macam tu jugak... :)